Над 100 магьосници, цирковият артист Енчо Керязов, самураят Райън Хаяши правят шоу на магичната среща „Златна котка“ в Габрово

 На 24 и 25 март илюзионисти от Балканите и Европа се събират за седмото поредно издание на Магична среща „Златна котка“ в Габрово, където ще се борят в безмилостна надпревара за голямата награда. Новината за в. „Вяра” съобщи мениджърът на Quick Hands Project Евгени Точев от Бобов дол.

Тази година специален гост ще бъде майсторът на меча Катана и европейски шампион по магия за 2017 година, самураят Райън Хаяши, който не само ще удиви публиката, но и ще предаде своите умения на младите български магьосници. Организаторите от Куик Хендс Проджект (Quick Hands Project) са поканили и популярния магьосник и лектор от Македония Гого Реквием, както и топ илюзионисти от Сърбия, Гърция, Турция, Хърватска и Румъния. Легендарният цирков артист Енчо Керязов ще представи световноизвестния си еквилибристичен акт, с който ще сложи поантата на иновативното шоу, замислено от КХП.

Грандиозният галаспектакъл „Златна котка“ е на 25 март – неделя, от 19:00 часа в зала „Възраждане“.

„Първите седем години са най-важни! По този повод подготвяме специален формат шоу и много популярен водещ изненада“ – споделят Дани Белев и Мистър Джим от Куик Хендс. „Очакваме над сто магьосници, така че ще бъде епично!“ – казаха организаторите.

Магична среща „Златна котка“ е най-мащабното магично събитие в България и на Балканите и се реализира с подкрепата на община Габрово.