Радослава Данаилова или Радостина Иванова поемат задачите на Таня Камбурова, след като напусна общинския отдел „Култура” в Дупница

Таня Камбурова

Зам.-кметът Крум Милев: Няма да назначаваме нов служител, ще спестим разходи

Eкспертите в общинския отдел „Култура, младежки дейности и спорт” в Дупница ще поемат служебните ангажименти на доскорошната си колежка Таня Камбурова, която преди дни напусна.

Радослава Данаилова

„Няма да назначаваме нов служител на мястото, освободено от Таня Камбурова. Ще съвместяват ст. експертът Радослава Данаилова или Радостина Иванова, която е мл. експерт. Така общината ще спести разходи за заплата”, каза зам.-кметът Крум Милев, чиито ресори са културата и социалните дейности.

Радостина Иванова

В отдела работят 5-има служители, а негов началник е Тодор Петков. Таня Камбурова е освободена по нейно желание. Тя ще продължи да дирижира Мъжкия хор „Св. Иван Рилски“, както и работата си като ръководител на Вокалния състав „Арт поп“.

Крум Милев

Освен това е и музикален педагог към частна школа в града. В заявлението си за напускане Камбурова, която бе назначена в общината през 2013 г., е посочила като мотив лични причини – за да има повече време за 3-годишната си дъщеричка Ния.