Синът на счетоводителя Емилия Луканова – Стефан Минчев, и дъщерята на бившия съветник Ив. Въжаров – Жанета, с корони за най-елегантни абитуриенти в Кюстендил

Подгласничката на Девойка Кюстендилска пролет 2016 Катерина Василева бе дама на спортист абитуриент.
  • Випуск 2017 на ПГ по туризъм, Професионалната техническа гимназия и Спортното училище купонясваха заедно с фойерверки и илюминации

 

Абитуриенти от 3 училища в Кюстендил купонясваха заедно на бала си. С фойерверки и илюминации зрелостниците от  Професионалната гимназия по туризъм, Професионалната техническа гимназия и Спортното училище влязоха смело в истинския живот. Стотици роднини стояха на групи под терасата на заведението, за да изпратят абитуриентите.

Абитуриентите от Спортното училище
Представителите на Професионалната техническа гимназия „Джон Атанасов“
Фойерверки и илюминации от терасата на ресторанта

26 ученици завършиха специалност “Кетъринг” в ПГ по туризъм. 29 са абитуриентите от Спортното училище, които имат и професионална квалификация за помощник-треньор по вид спорт – борба, футбол, карате и волейбол. Професионалната техническа гимназия изпраща випуск 2017 от 23-ма ученици със специалност “Компютърна техника и технологии”.

Червеното стана моден цвят за абитуриентите от Кюстендил.
Снимки с най-близките
Коковете станаха предпочитана прическа при дамите.

Първи на Гаровия площад пристигнаха спортистите – шампиони на града от Спортното училище „Васил Левски”.  Дама на един от тях стана Катерина Василева, подгласничка на Девойка „Кюстендилска пролет“ 2016. Двойката пристигна сред първите на Гаровия площад. Катерина е възпитаник на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт, специалност митническа и данъчна администрация. Група от предимно момчета, в костюми в нюансите на черното и синьото в приповдигнато настроение се снимаше с близки и приятели. Една трета от спортистите абитуриенти отхвърлиха традиционните вратовръзки и папийонки. Ефектен похват е да сте от глава до пети в един принт – сако, риза, панталон – всичко в един нюанс, заедно с обувките.

Ефирни рокли от дантела на абитуриентките от Професионалната гимназия по туризъм
Многобройни снимки с телефони
Стефан Минчев, един от най-елегантните абитуриенти

Специалистите по компютърна техника и технологии от ПТГ „Джон Атанасов” бяха следващите, които пристигнаха на гарата, слизайки от бляскавите коли, надуващи клаксоните, готови за купона, който ги очаква. На спортния стил заложи синът на счетоводителя Емилия Луканова – Стефан Минчев. Тоалетът му си заслужи поздравленията и в социалните мрежи. Дефилето от абитуриенти завършиха  момичетата и момчетата със специалност „Кетъринг” от ПГ по туризъм. Със стил и изящност се отличи Жанета Въжарова – дъщеря на бившия общински съветник в Кюстендил Иван Въжаров. Младата дама бе заложила на рокля със златист корсет и разкроена в долната част от ефирна черна материя.