Бизнесдамата от Дупница Даниела Симова откри сезона в Приморско с топ цени, за 49 лв. на стая приема туристи в хотел „Сани”, подарява и закуска 

Даниела Симова

 

На разположение на гостите са 18 двойни стаи и 6 апартамента, черешката на тортата е огромната тераса с басейн на покрива

С незабравимо лято на супер цени изкушава хотел „Сани”, скътан в центъра на Приморско.

За своите гости кокетното хотелче има на разположение 18 двойни стаи и 6 апартамента. Хотелът е разположен на тиха улица на две крачки от центъра на Приморско, на 200 метра от южния плаж и само на 50 метра от новия аквапарк.

На всеки любител на морските приключения ще му прималее при офертата да отскочи до морето, като от 21 юни до 9 юли плати само 49 лв. на вечер за дойна стая, като в цената е включена и закуската. След това цената на стаята до 31 август е 59 лв., но от септември „Сани” ще посреща окъснелите летовници с цени от 39 лв. на стая, отново с включена закуска.

Допълнителното легло в стаята струва само 12 лв. Всяка стая е със собствен санитарен възел, тераса, телевизор, минибар, добър интернет и климатик.

На последния етаж се простира огромна тераса от 300 кв. м, която е любимото кътче на туристите за почивка вечер след обилните слънчеви бани. На терасата има басейн, шезлонги и чадъри.

На двора пък е разположен шарен детски кът с люлка, пясъчник и пързалка. Собственичката на хотела – общинският съветник в ОбС – Дупница, Даниела Симова сподели, че лично е изрисувала картинките на стената в детската зона.

Хотелът разполага с ресторант със закрита част от 30 места, лятна градина със 70 места и лоби бар. Намира са на изключителни удобно място в Приморско, разполага с увеселителни водни пързалки, спортна зала по европейски изисквания и тенис кортове.