Булките от Югозапада, които никога не са се женили – Калина Иванова, Елизабет от Перник, Велина от Сандански, Жана Янева от Благоевград…

Калина Иванова като булка в сериала „София ден и нощ” и булчинският й жартиер

 

Красиви актриси, манекенки и модели от Югозапада облякоха булчински рокли за различни фотосесии и модни събития, но досега все още официално не са произнасяли брачни клетви.

Александра Богданска като булка, която скоро може да вдигне съвсем истинска сватба. Designer:Dimi Chervenlieva, Photo:Manuela Stamenova
Генерална репетиция за Андреа

Последната, която се преобрази на булка, бе Калина Иванова от Дупнишко, която играе в сериала „София ден и нощ”. По сценарий й предстои сватба с екранната половинка и според феновете Калина е била доста сладка като младоженка.

Велина Узунова от Сандански в бяло на модно събитие
Жана Янева пред обектива на Костадин Кръстев-Коко

Александра Богданска от Благоевград, каято изживява втора любов с Лудия репортер, също за фотосесии е била изключително модерна булка. В риалити шоуто „ВИП Брадър” е на път отново да облече булчинска рокля, а нищо чудно третият й път да е за истинска сватбена церемония.

„Булката” Елизабет Методиева на Sofia Fashion Week 2017

Прясно сгодената носителка на титлата „Мис Силикон” Габриела Попова също ще бъде доста секси булка. Това си личи от предишни нейни фотосесии, в които е била с булчински одежди. Съгражданката й и нейна приятелка Лейди България Елизабет Методиева бе толкова изискана булка на Sofia Fashion Week 2017, че я нападнаха двама ухажори, дори паднаха в краката й. Близката приятелка на певицата Райна – Велина Узунова от Сандански, също дефилира в бяло по време на Седмицата на модата в София. Цялата в дантели и тюл, тя бе изключително съблазнителна.

Габриела Попова също е рекламно лице на булчински рокли, като бе заснета от Костадин Кръстев-Коко.

Сексапилната певица с корен от Сапаревобанско – Теодора Андреева-Андреа, засне сесия с булчински рокли като генерална репетиция на дългоочакваната й сватба с боксьора Кубрат Пулев.

Любимката на Доналд Тръмп от Благоевград – Жана Янева, стана корица на модно списание, пременена в булчински тоалет. Мис Вселена 2012 се премени в бяло пред обектива на Костадин Кръстев-Коко.