Венцислав Евгениев, Галина Димитрова, Георги Недев и Владимир Русев основаха нова дясна коалиция в Перник, Марин Георгиев познавал всички проблеми на Пернишко, но не назова нито един

Участниците в пресконференцията на трите десни партии

 

Нова дясна коалция се появи в Перник. Тя бе представена вчера на официална пресконференция, в която участваха Венцислав Евгениев и Галина Димитрова от БЗНС, Георги Недев от ДСБ, Владимир Русев и Марин Георгиев от Движение „Да, България”.

Те оповестиха, че целите на коалицията са гарантиране неприкосновеността на частната собственост, конфронтация с корупционния модел на управление и завладяването на държавната власт на национално и местно ниво, свобода на словото и др.

Представителите на трите обединени вече десни партии заявиха, че започват активна работа чрез поредица от съвместни действия по конкретни каузи и политики на територията на общината и областта.

Председателят на пернишката структура на „Да, България“ Марин Георгиев заяви, че познава многобройните проблеми на Пернишко, но не пожела да посочи конкретно нито един от тях. Отговор трябвало да се чака в бъдеще време чрез конкретни експертни решения, пречупени през политическа визия. “В кое време живеем, не са ли позакъснели подобни «прокламации», които биха били актуални преди около четвърт век, какви са мотивите да бъде обявена война на дясната местна и областна управа на Перник и областта, освен претърпяната изборна загуба от ДСБ и БЗНС?», питаха се перничани.