Кметът на Перник Вяра Церовска изненада малките борци с торта

 

С вкусна торта и приятни емоции изпратиха 2017-та година малките шампиони  по борба към СК „Миньор“ . Сладкото изкушение беше по предложение на кмета на община Перник Вяра Церовска и зам.- кмета Денислав Захариев, които поздравиха момчета за добрите резултати през годината.

Въпреки строгия хранителен режим, към който се придържат малките шампиони, този път бяха  привлечени от сладкото предизвикателство. Малчуганите бяха придружени  от техните треньори, начело със световния и  европейски шампион по борба класически стил Иво Ангелов. По традиция той връчи на младите надежди по борба поощрителни парични награди от по 100 лв. Паричните отличия отидоха при медалистите от Републиканското първенство по борба – Антонио Гаврилов, Християн Петров, Владислав Славчев и Роберто Владов.

„Бъдете живи и здрави и догодина да има повече шампиони. Пожелавам ви да бъдете изпълнителни не само в залата, но и вкъщи, и в училище.  Разбира се и по-малко контузии“, с тези думи се обърна Ангелов към момчетата, с които не скри, че се гордее от постигнатите резултати.