Константин Капчин от Благоевград спечели $700 000 от покертурнир, изчезна

Наш покермилионер от Благоевград, спечелил преди дни 700 000 долара, изчезна и дори и най-близките му приятели не могат да го открият. Константин Капчин от Благоевград направил големия удар в началото на февруари. Той участвал в онлайн турнир с близо 35 000 души. Всички те се състезавали за наградния фонд от 10 млн. долара. Българинът, който е дебютант в състезанието, завършил втори и си тръгнал със 700-те хиляди долара. Пред него финиширал само бразилски комарджия, който взе 960 000 долара. Откакто спечелил крупната сума, Капчин изчезнал и от приятелите си. Косьо веднага сменил телефонния си номер, за да се отърве от досадници, които искат да го използват, след като за една нощ се превърна в милионер, пише “България днес”.

Капчин е известен в Благоевград като един от най-ярките фенове на местния футболен клуб и съосновател на организацията “Пирин СС”. Според някои от познатите му покермилионерът може би е заминал в чужбина, за да харчи парите си. Други обаче смятат, че той е инвестирал част от сумата пак в покер и в момента се бори за нови печалби, въпреки риска бързо да загуби милиона. “Ако те няма до мен, когато съм на дъното, не очаквай да си до мен, когато съм на върха”, обърнал се Капчин към приятелите си, преди да се покрие.
Покермилионерът е член на Управителния съвет на Сдружението на футболните привърженици в България и участва в редица инициативи за борбата срещу хулиганството. Благоевградчанинът е виден активист и в протестите срещу престъпления, извършени от роми, и всяка година почита паметта на починалите Ангел и Павел в Катуница.