Планове, стратегии и отчет ще приемат ударно самоковските съветници на сесия в четвъртък. Съветници споделиха, че според техните вещания всички докладни на кмета Георгиев ще минат и ще се гласуват с одобрение, защото са единици тези, които имат смелостта да кажат нещата в прав текст. Съветниците ще гласуват със „за“ и отчет на шефката си, председателя Силвия Стойчева. Отчетът е за дейността на Общинския съвет за периода юли 2017г. – януари 2018г. През постоянните комисии мина и представената от кмета Вл. Георгиев докладна записка за Годишна програма за развитие на туризма. Има съветници, които считат, че програмата има пропуски. През комисиите документът получи 4 гласа „за” и 1 „въздържал се”.

Администрацията ще предложи и друг документ за одобрение. Става реч за Общински план за младежта на община Самоков за 2018 г. Общинска администрация иска приемането и на проект за «Стратегия за развитието на физическото възпитание и спорта в община Самоков за периода 2018-2023 година». През Постоянната комисия документът получи 2 «въздържал се» и 1 «против».

До в. «Вяра» стигна информация, че към кмета Георгиев ще има доста питания. Те са внесени от най-активните съветници, сред които са Васил Зашкев и групата на ГЕРБ

2 КОМЕНТАРИ

 1. Защо не я побликувате тая стратегия за спорта , или ви е страх да не я откраднат Австрийците !
  Знаете ли , че в цяла Австрия всяка събота ски картата за деца до 19 години струва 10 евро !
  Е това е стратегия !
  Ващте стратегий са ми ясни ,
  загробване на Самоковци с нови заеми и строителство на неизползваеми спортни площадки езера гьолове жабурняци и подобни !
  Вярната стратегия е в архивите развивана от истински спортни деятели като Велчев и др.
  Кога ли ще му писне на народа и ще ви изрита от топлите местенца в които бистрите гениалните си стратегий !

 2. Голема стратегия че извадите ,
  кмето каков спортист е заеби!
  Единствено спорт който практикува е кражба на пари от
  самоковци !

Comments are closed.