Община Дупница свиква домоуправителите на среща за големия ремонт в жк „Бистрица”, отлагат затварянето на на ул. “Патриарх Евтимий”

 

Община Дупница организира среща с домоуправителите от жк „Бистрица” в заседателната зала на административната сграда. Темата е стартиращите дейности по цялостната рехабилитация на най-големия жилищен квартал, където ще се подменя подземната инфраструктура, както и наземната. Ремонтните дейности са свързани и с организация на движението в следващите няколко месеца, уточниха от общината.

На срещата ще бъдат разяснени етапите, на които ще се работи, възможните проблеми, които ще съпътстват живеещите по отношение ВиК инфраструктурата, канализацията, както и движението на МПС-та.
Заради срещата с домоуправителите затварянето на ул. “Патриарх Евтимий” в участъка от ул. “Оструган” до входа над стадиона се отлага за 9 март. Движението на МПС-та за с. Бистрица ще се извършва по ул. “Жива вода” през жилищния комплекс. Ще бъдат поставени обозначителни табели за обходния маршрут. Участъкът ще бъде затворен за няколко дни, като с цел по-бързото възстановяване на движението ще се работи и в събота и неделя.