„Беласица“ излиза без трима титуляри за мача в Ботевград срещу „Балкан“

Данаил Бачков

 

Капитанът на „Беласица“ Любомир Граминов – заради контузия, Запро Динев – заради спряни състезателни права и Александър Смилков – заради наказание, отпадат от сметките на наставника си Данаил Бачков за мача срещу „Балкан“ (Ботевград).

При това положение старши-треньорът на тима сподели, че ще има вътрешни размествания в отбора, които ще станат известни едва на разбора в деня на мача. След последната тренировка на стадиона в село Кърналово бяха обявени имената на 18-те футболисти, на които ще се разчита за съботния мач срещу „Балкан“ в Ботевград. От треньорския щаб споделиха, че е напълно ясно, че гостуването ще бъде тежко, защото ще се играе срещу един отбор, който е във възход през пролетния дял на първенството и това се видя най-добре при гостуването в Сандански на „Вихрен“, където четата на Иван Редовски не отстъпи по нищо и завърши наравно 1:1 като гост.

Наставникът на „Балкан“ Иван Редовски заяви, че вратарят Емил Петров и нападателят и голмайстор на отбора Ивайло Цветанов няма да вземат участие в съботния мач срещу „Беласица“ заради контузии.

„Отборът на гостите се представя добре през пролетния полусезон. Имат само една загуба в Симитли. Новият им старши треньор Данаил Бачков изгради отбора с млади състезатели. Не познаваме играта на противника. Ние също вървим много добре от началото на втората част на първенството и трябва да затвърдим мнението пред ръководството и феновете, че сме във възход само с победа срещу „Беласица“ и да им създадем настроение за Великденските празници”.