Две фамилии, обитаващи общ дом в кв. „Грамада” в Благоевград, се млатиха до кръв с шамари и дъски

Бясна благоевградчанка атакува яростно комшийката си пред детето й. Крамолата, пламнала между двете, се разиграла в къща в кв. „Грамада”, а по- късно се включили и други членове на двете семейства.

Зоя Драгова, която е служителка във ВиК, излизала с дъщеря си София, разминали се със съседката Неделина и скандалът, гарниран с плюене и шамари започнал, прераствайки в бой. На помощ на Зоя се притекли родителите й, включил се и мъжът на Неделина.  после дошли и други роднини, пристигналите на място полицаи спрели разпрата.

Пострадали са  родителите и съпругът на Драгова.

„Беше страшно, по чудо не стана убийство, удряха ни с дъски и колове, изпочупиха всичко в двора. Вижте в какво е превърнат дворът ни, изпочупените стъкла са навсякъде, масата е потрошена, клетката на заека, това е храната му, дръжката на входната врата също е повредена… Ние със съпругата ми Зоя бяхме седнали на пейката, когато чухме виковете, дойдохме насам и ето тук нея я блъснаха и падна на земята… Нахвърлиха се и върху мен с юмруци, но аз съм физически по-здрав. Пристигналите мъже скочиха с псувни и юмруци върху нашия зет Бойко, той се отбраняваше, доколкото можеше… Посегнаха и удариха дъщеря ни Въси с дърво по главата, удряха и с този кол, изпочупиха всичко. Тези мъже дойдоха тук заради една разправия и по чудо не ни убиха, страхуваме се за живота си”, разказват родителите на Драгова.