Зам.-кметът Зорица Органджиева на първото полицейско управление в Сандански: 1-во ОУ “Св. Климент Охридски” е любимото ми училище, успех

Началната учителка Таня Иванова връчи на малките полицейски сътрудници сини шапки и светлоотразителни елечета

Първо детско полицейско управление в 1-во ОУ “Св. Климент Охридски” в Сандански вече е факт. Организатор на инициативата, която за първи път се провежда в курортния град, е 1-во ОУ, РУП-Сандански и община Сандански. Подписано бе споразумение между школската шефка Йонета Лозанска и полицейския началник Борис Щурков.

На събитието присъства и полицейският шеф Борис Щурков.

От общината присъстваха зам.-кметът Зорица Органджиева и Катина Пашова-Додушева – директор на Дирекция „Образование”. Зорица Органджиева изтъкна, че това е любимото й училище и пожела успешна съвместна дейност на Полицейското детско управление.

Първо детско полицейско управление в 1-во ОУ “Св. Климент Охридски”

Учениците бяха от трите паралелки на 3-ти клас, а началната учителка Таня Иванова връчи на всички сини шапки и светлоотразителни елечета. Малките полицейски сътрудници грееха с новите униформи. Гости и ученици останаха впечатлени от уменията на полицейското куче Рино. Озвучаването на празника в училищния двор беше на учителката по музика Здравка Гошевска.