Дупнишките кикбоксьори се прибраха с 15 медала от престижен турнир

Състезателите на СК „Патриот” се представиха великолепно на Пролетния турнир за купа „София”.

Дупнишките кикбоксьори спечелиха впечатляващите 15 медала на Пролетния турнир за купа „София”. СК „Патриот” взе участие с общо 19 състезатели, като почти всички от тях бяха абсолютни дебютанти. Бойците  от Дупница се представиха великолепно и завоюваха 4 златни, 7 сребърни и 4 бронзови отличия.
С шампионските титли в различни категории се прибраха Марио Александров, Сашко Николов, Ивайло Атанасов и Бойко Стоичков.
В надпреварата участие взеха 502-ма кикбоксьори, които представиха 21 клуба от цяла България. Внушителната бройка на участниците прави рекордно присъствието на турнир по кикбокс от този ранг у нас. Двубоите се проведоха в стиловете пойнфайт, лайт контакт и киклайт контакт по правилника на WAKO. Турнирът се състоя в столичната зала „Спортен център Люлин” и бе организиран от спортен клуб STAR Team.
„Много сме доволни от представянето на всички наши състезатели, които изпратихме на турнира в София. Повечето от тях бяха пълни дебютанти, но показаха чудесна игра и се прибраха с много медали. Това за пореден път показва, че в клуба ни се работи правилно и тези талантливи бойци имат страхотно бъдеще”, коментира президентът на дупнишкия клуб Кирил Чакъров.