Юношите на „Марек” посветиха важна победа на треньора си Цецо Видински

Щастливият състав на дупнишкия клуб заедно с треньора именик Цецо Видински в автобуса на прибиране от морето

Головете за дупничани отбелязаха Симеон Димитров, Иван Георгиев и Стоил Борисов

Юношите на „Марек” до 19 години записаха изключително важен успех над пряк конкурент за оставане в Елитната група в отложен мач от 23-тия кръг. Дупничани се наложиха с 3:2 като гости на „Нефтохимик 1962” (Бургас) и се измъкнаха от зоната на изпадащите. На почивката резултатът бе 1:1, но през втората част марекчани показаха характер и класа, за да стигнат до победата. Головете за „Марек” бяха дело на Симеон Димитров, Иван Георгиев и Стоил Борисов. Момчетата от Дупница посветиха успеха на своя наставник Цветан Видински, който имаше имен ден. Желаем му още много победи както на терена, така и в живота, казаха младите футболисти.
„Това беше много важен успех за нашия отбор. Момчетата изиграха мача по чудесен начин и заслужено се поздравихме с тази ценна победа. Много съм щастлив за трите точки. Отборът посвети успеха на мен за моя имен ден, който беше точно в деня на мача. Това беше най-хубавият подарък, който получих за празника ми”, заяви пред „Вяра” наставникът Цветан Видински.
След победата дупнишкият клуб събра актив от 12 точки, колкото имаше и съперникът му „Нефтохимик 1962”. „Марек” обаче изпревари бургазлии и вече е на 14-ото място след по-добри показатели в директните мачове (дупничани победиха с 2:0 в есенния двубой).
В четвъртък от 16,30 часа момчетата от Дупница приемат на своя стадион „Бончук” столичния „Славия” в изключително важен мач.