Кюстендилци правят благотворителна акция в помощ на 54-годишния Петър Петров

  • Мъжът е с диагноза уцерозен колит, нуждае се от над 43 000 долара

  • Единственият шанс за него е да се подложи на 3 сложни операции

 

Кюстендилци се обединиха отново в поредната благотворителна кауза, този път в помощ на 54-годишния Петър Петров. Преди пет години той е бил диагностициран с уцерозен колит – заболяване на дебелото черво, което се оказа нелечимо с медикаменти.

„През всички тези години лечението ми не е прекъсвано. Правени са опити с всички съществуващи не само в България, но и в целия свят медикаменти. За съжаление биологичните лекарства, които ми бяха предписвани, не повлияха достатъчно, за да може заболяването да бъде спряно.

В момента болестта ми е вече на етап, който е животозастрашаващ и е необходимо да се предприемат спешни мерки.

Единственият шанс да се преодолее тази болест е да се подложа на три много сложни операции, които не се правят в България.

Ние направихме запитване към болница в Турция и получихме оферта от Medipol Mega Hospital Complex, която обаче е отвъд финансовите възможности на семейството ми…

Определената дата за първата операция е 06.04.2020 година. Ако всичко върви по план, втората операция трябва да се направи шест месеца след първата, а третата още няколко месеца по-късно. Очаква се всички операции да бъдат направени за около една година”, обясни Петър.

Първата операция е на стойност 17 500 долара с включен престой.

Втората е на същата стойност, а третата е за 8500 долара.

Освен средствата за операциите Петър и семейството му ще имат и допълнителни разходи.

„Ще имам нужда от подкрепа, за да може да заплатя транспорта, консумативите, специализираната медицинска храна, която е много скъпа, рехабилитацията, както и следоперативно посещение и хоспитализация в болницата в Истанбул за наблюдение в периода на възстановяване.

Ако операциите са успешни, се очаква след това да се продължи и лечението на съпътстващите заболявания, които получих в резултат на основното заболяване, като: остеопороза, стероидна зависимост, херния и други. Предполагам, че ще има и други разходи, които ще станат ясни в самия ход на лечението.

Именно заради това се обръщам към всички добри хора – моля ви да ме подкрепите, за да имам шанса за едно светло и щастливо бъдеще!

За да бъде всичко прозрачно и сигурно, е открита ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА, която гарантира, че Вашите дарения ще бъдат използвани само и единствено за моето лечение и разходи, пряко свързани с него!

Предоставям също оферта и епикриза със скрити лични данни.

С благодарност и уважение към всички дарители”, допълни Петър Петров.

 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

УниКредит Булбанк

BG08 UNCR 7000 1523 9245 37

Титуляр: Петър Иванов Петров

https://helpkarma.com/help/331582821334