„Срещите ни с хората от по-малките населени места в областта са един от най-верните барометри за това доколко добре се ориентираме в техните проблеми и какви са решенията, които очакват от нас. Нашият прекрасен Кюстендилски регион е едно уникално съчетание между природни дадености, културно-историческо наследство и най-вече добри и сърдечни хора, които са носителите и пазителите на традициите ни.

С колегите от листата на ГЕРБ – СДС продължаваме да посещаваме целия регион и проведохме много откровени и полезни разговори – и при откриването на обновения площад в Самораново, и в Ресилово, и в Мламолово и Големо село, в Бобошево – чиято възрожденска черква “Св. Богородица” е един от най-значимите исторически паметници – не само в региона, но и в цяла България”, сподели водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС, Христо Терзийски.

По негови думи, хората се гордеят с родните си места и голяма част от тях желаят да живеят и да се реализират там. „Но за да се случи това, са необходими условия и подкрепа. Цяла година управляващите бяха във война не само с политическите си опоненти, но с представителите на местната власт, които са най-близо до хората и най-добре познават проблемите на общините. И по този начин бяха във война с хората, които живеят там. На тази порочна практика трябва да се сложи край”, категоричен е Терзийски. Той смята, че  просперитетът на България е немислим, без балансирано регионално развитие и ангажимент и към най-малките и отдалечени населени места.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. тоя малокалибрен мозък с големио нос па ли се изявява….. абе не го ли е срам тоя послушко… абе тия у ГЕРП сите ли са такива завръзанци

  2. И тия избори са обречени.Ще гласуват само отново излъганите пенсионери и платените гласове.Народа се обезвери от тия боклуци.Вече нищо не става от тая държава.Циганизация и далавери без край.Боклуци с багер да ги ринеш.

Comments are closed.