Вихрен заминава за Сливница с нагласа за победа

В събота мъжкият отбор на ОФК Вихрен (Сандански) ще гостува на Сливнишки герой в Сливница. Това всъщност ще бъде първата среща от втората фаза на първенството на ЮЗ Трета лига. Отборът на домакините ще бъде воден от нов треньорски щаб. Досегашният директор на ДЮШ на Сливнишки герой Румен Стоянов е определен за старши треньор на мъжкия тим. Той е опитен специалист и шампион на България с ЦСКА (София). Като треньор досега е водил отборите на Марек, Академик Свищов, ПФК Монтана, ПФК Септември София, ФК Свиленград, ФК Миньор Бобов дол и отборът на професионалисти без договори към БФС. Румен Стоянов ще бъде подпомаган от Християн Александров и Георги Симеонов. Дебютът на новия треньорски щаб ще бъде в събота, 18 март, когато отборът приема водача в група Б Вихрен (Сандански).

Отборът на гостите ще бъде без наказания Рафаил Пърликов. Под въпрос до последно ще бъде нападателят Даниел Пехливанов, който заради травма от мача срещу Оборище не тренира с колегите си в момента. Централният нападател Методи Костов е напълно възстановен и ще бъде на върха на атаката в събота срещу Сливнишки герой.

„Настроението сред футболистите е приповдигнато. Изиграхме серия от силни мачове в решителната фаза на първата част на първенството и оглавихме таблицата. Ще играем мач за мач и ще търсим максимума точки във всеки един от тях, още от първото ни гостуване в Сливница”, сподели старши треньорът на Вихрен Ивайло Василев.

Ташко СУЛЬОТОВ