В Ихтиман Ботев и Оборище завършиха 0:0

Ташко СУЛЬОТОВ

На стадион „Христо Ботев” в град Ихтиман се игра мачът от 7 кръг, втора фаза, група Б за първенството на ЮЗ Трета лига между отборите на местния Ботев и Оборище (Панагюрище).

Срещата започна с превес на домакините. Борислав Балджийски, Владимир Бахъров и Ивайло Величков се опитваха да пробият защитата на гостите, но това не им се удаваше, защото те играеха на висота и следяха отблизо действията на противниковите състезатели и не ги допускаха да стрелят срещу вратаря Стилиян Георгиев. При нулево равенство се прибраха на почивка в съблекалните футболистите на двата отбора.

През втората част на срещата първи имаха шанс за отбелязване на гол футболистите на Оборище. Тогава техния нападател Иван Георгиев изскочи сам срещу вратаря на Ботев Филип Димитров, но насочената топка бе изчистена от голлинията от защитник на домакините. До края на срещата футболистите от Ихтиман се озоваваха по-често пред противниковата врата, но насочените удари не им донесоха гол и така при резултат 0:0 главният съдия Станислав Апостолов даде край на мача.

За отбелязване е, че и този двубой бе ръководен онлайн от болницата от Кириякос Георгиу, който е опериран, давайки наставления по телефона на капитана Георги Кременлиев, а той заради лекуване на стара травма не взе участие в този мач.

Снимка – ФК Ботев