Зрелищна акция в Благоевград: Закопчаха Васил Петров -Бахамата и съпругата му Лидия

Оперативно интересното семейство отново е обект на разследване

Васил Петров-Бахамата бе задържан при зрелищна акция на полицията в Благоевград. Бизнесменът с дупнишки корен и неговата съпруга Лидия отново са обект на полицейско разследване. От  фотоси, публикувани на сайта Pirinsко.com се вижда как Петров е поставен с лице към асфалта от шестима маскирани и въоръжени униформени. Той е изведен от таксиметров автомобил, брандиран с надписи на дупнишката фирма “Мега такси”. Не е ясно дали Бахамата е пътувал с автомобила от Дупница или е ползвал услугите на свой приятел с такси.

Снимки: Pirinsко.com

По непотвърдена информация в хода на специализирана полицейска информация в София е задържан и неговият син Димитър, известен с прозвището Малката Бахама.

Васил Петров и неговата съпруга развиват успешен бизнес в Благоевград. Те са стари познайници на полицията в двата града, като нееднократно са били задържани от полицаите и пускани от съда. Оперативно интересното семейство е било задържано за шофиране и притежание на наркотици, неподчиняване на стоп палка, представяне на фалшива шофьорска книжка, хазарт и други дейности.