Инж. М. Чимев в Джерман: Отборът ни е здрав и сериозен, сигурен съм, че Божидар Стоев ще бъде добър кмет на Джерман

„Познавам всички в листата на ГЕРБ и гарантирам, че на тях може да се разчита във всеки един момент”, заяви д-р Ал. Паризов

„Отборът ни е здрав, отборът ни е сериозен и съм сигурен, че в лицето на Божидар Стоев Джерман ще има един добър кмет. Място за колебание не би трябвало да има и вярвам, че още  на първи тур Божидар ще почерпи като новоизбран управник.  На него пожелавам успех, а на вас –здрав разум”. С тези думи се обърна към жителите на Джерман инж. Методи Чимев, по време на предизборна среща с кандидата за кмет на населеното място и с участието на кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.

„За мен точно такъв е правилният вариант за кмет. Без да говорим много и да си обещаваме, а когато има конкретна работа тя да се свърши. Заставаме зад Божидар Стоев и му гласуваме пълна подкрепа”, категоричен бе инж. Чимев. Той отдаде почит към личността на предходния управник на Джерман Ангел Цветков и изрази надежда, че жителите на селото ще запазят установените традиции и ще продължат да работят заедно за осъществяването на добрите инициативи.

„ Оня ден на курбана питам така ли се работи? А всички отговарят:- „Така го правим- заедно. Не се делим!” И наистина това е начинът. Без да се дели работата на моя и твоя, защото без помощ от ваша страна и без съдействие от моя е трудно. Когато връзката между всички е работеща и когато има добра комуникация, неимоверно има и добър резултат”, коментира още инж.Чимев.

Увереност в победата на изборите изрази и бившият народен представител от ГЕРБ д-р Александър Паризов, който заедно със своето семейство живее в селото.

„Преди имахме Ангел, мир на праха му, а сега имаме Божидар или  „божий –дар” и смятам, че в това има символика. Божидар Стоев може да свърши много работа и ще го направи. Той е човек, на когото много се разчита. За господин Чимев съм  убеден, че следващият мандат ще дойде от само себе си. Оправиха се площада и кметството. После преминахме през много тежък период- пандемия, служебни правителства и политическа криза, но сега нещата влизат в традиционното си русло. Имаме визия какво да се направи и знаем как да се постигне. Ако има синхрон между кмета на селото и кмета на общината, нещата ще си дойдат на правилното място”, заяви д-р Паризов, като пожела успех на кандидатите за местна власт.„Всички ги познавам и гарантирам, че на тях може да се разчита във всеки един момент”, категоричен бе д-р Александър Паризов.

„ Познавам се с много от местните хора и мисля, че имаме прекрасни взаимоотношения. За първи път се включвам в политиката, но ще разчитам на опита. Насочвам усилията си, най-вече, в сферата на здравеопазването, като ще очакваме и занапред помощта на инж.Чимев. Само преди 10-тина година се говореше за затваряне на болницата, сега вече не е така. И въпреки, че лечебното заведение е търговско дружество, общината отделя средства, за да се помага и да се случват нещата”, сподели кандидатът за общински съветник д-р Бойко Полянов. Направеното в областта на общинското здравеопазване и доброто взаимодействие между медиците в града и местната власт отбеляза и Председателя на РК на БЛС д-р Красимир Панчев, който  също е част от листата на ПП ГЕРБ.

В емоционално изказване педагогът Антонина Кирова отбеляза,  че Джерман е едно от „най-живите” села в общината. „ Тук има 40 деца в две групи, което говори много за създадените условия за живот.  Като общински съветник ще насоча усилията си за оборудване на двора в местното детско заведение, за да им е приятно и хубаво на децата, а техните родителите да са спокойни и доволни. Читалището също работи много добре. В него има  хора, които са отдадени на желанието за запазване на българския фолклор и самобитност. От тук се правят първите стъпки за голямата култура и изкуство”, сподели Антонина Кирова. Признание към дейността на местните читалищни дейци отдаде и педагогът Виолета Инкьова, която като общински съветник в предходния местен парламент работеше активно за развитието на образованието и културата в община Дупница.

За висока избирателна активност призова кандидатът за общински съветник Емил Гущеров. Той направи ясна съпоставка за начина, по който партия ГЕРБ провежда своята кампания и нейните опоненти. „ Вървят едни хора от другите партии и обещават розови сънища. Това, което най-вече се опитват да кажат е – да запалим нашата плевня, за да изгори чуждата къща. Просто на инат! Нищо не показват и нищо няма да направят. Питаме другаря Дангов какво се е случило в неговия мандат и той си мълчи. След това отива при бабата и й казва, че ще й увеличи пенсията. Това ясно показва лицето на нашите съперници върху полето на политиката. Затова излезте на 29 –и и гласувайте! Вижда се енергията, която се излъчва тук в Джерман. Имате млад и активен кандидат с желание за работа. Местният отбор и стадиона са показатели за градивната енергия тук..Гласувайте му доверие и подкрепете нашата листа, защото в нея има много стойностни хора. Имате си и местен представител, към който също ще можете да отправяте в бъдеще вашите въпроси”, заяви Емил Гущеров, визирайки кандидатът за ОбС Бойко Ангелов.

На срещата в Джерман присъстваха кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Антонина Кирова, Виолета Инкьова, Даниела Петрова, д-р Бойко Полянов и д-р Красимир Панчев, стоматологът Слав Мантарков, Йордан Йорданов, Емил Гущеров, Борис Павлов, Димитър Крекманов, Крум Милев и местния кандидат в лицето на Бойко Ангелов. В Джерман ГЕРБ не издига свой кандидат за кмет, а подкрепя независимият Божидар Стоев.

Купуването и продаването на гласове са престъпление!