Какво предимство ни дават калкулаторите за автокаско

Каско калкулатор

Когато ни предстои да сключим застраховка автокаско и да изберем доверен застрахователен брокер, имаме две възможности – да посетим физически офис или да сключим полицата изцяло онлайн. И в двата случая е важно преди всичко да успеем да открием изгодна оферта, която най-добре пасва на нуждите и изискванията ни, а след това да се запознаем и отблизо с изискванията и всяка една точка от договорните условия.  

Как да използваме калкулаторите за автокаско

Какво е най-важното при сключването на каско? Това, разбира се, е спокойствието за клиента, което той неминуемо търси, четейки предложената оферта. Важна особеност при подписването на полицата са и застрахователните условия, с които би следвало да се съгласим, следователно и обвържем. За да сме на 100% сигурни, че сме получили най-изгодния вариант за автокаско, не би било лоша идея да заложим на онлайн калкулаторите за целта. А как всъщност се използват те? В следващите редове ще разберете: 

  • Попълва се марката и моделът, а след това и регистрацията (според населеното място); 
  • Възрастта на моторното превозно средство;
  • Има ли понастоящем сключено каско;
  • Нов внос ли е колата;
  • Приблизителната стойност на застраховката;
  • Предпочитан начин на плащане и прочее. 

Всяка една подробност е важна за генерирането на подходящата оферта за каско. Калкулаторът ще направи необходимите изчисления, на база които ще се избере застрахователно дружество и краен продукт с добра отстъпка.  

Каско калкулатор

Какви са техните предимства

Калкулаторите за каско са популярни с многобройните дивиденти в полза на клиента. Покупката на подобна застраховка онлайн спестява време, измества напълно необходимостта от ходене до физическия адрес на посредника и сключване на договор на място. Основните им преимущества са следните: 

  • По-изгодни оферти – когато имаме база за сравнение, а и можем да го направим за броени минути, шансът да попаднем на най-доброто предложение, което идеално комбинира диапазона на възможните рискове и крайната цена, е голям;
  • Удобство и бързина – и двете са високо ценени фактори на фона на фрустрираното ежедневие. С помощта на онлайн калкулатора за каско ще си спестим нелепите извинения пред работодателя, когато искаме да ни освободи за час, за да се погрижим за важни въпроси като застраховането на колата;
  • Сигурност – интернет е мястото на неограничените възможности, където можем да правим буквално всичко, включително и да сключим каско. Модерните системи за повишаването на сигурността гарантират опазването на личните данни и дискретността. 

От I&G съветват да използваме каско калкулаторите, които се ползват с многобройни предимства, в които всеки ще се увери.