Майка, баща и син пробваха да влязат с пушка в нощен клуб в Сандански

Майка, баща и син опитаха да влязат с пушка в нощен клуб в Сандански. Инцидентът се е разиграл около 1 ч. в нощния клуб на Парк-хотел “Пирин”.

Семейството пристигнало пред входа на заведението, но охраната не ги допуснала да влязат, защото нямало свободни места. Малко след това бащата Андон се върнал с пушка в ръка, ядосан, че не е допуснат да влезе в клуба. Охранители се обадили на тел. 112, а пристигналите полицаи установили на място жената и сина на Андон и ги задържали.

Той обаче успял да избяга и се издирва. Мъжът е криминално проявен, познат на криминалистите в курортния град, съобщава “24 часа”.

“Охраната не е пуснала тримата, защото в заведението не е имало места. После са се върнали с пушка и са я размахвали, за да сплашат охранителите. Това е станало на стълбите пред входа на предверието, не са влезли в заведението. там са били охранителите и хостесата. Клиентите не са разбрали какво е станало отвън, човекът с оръжието не е допуснат да влезе в клуба”, коментира наемателят Славчо Парапанов.

Според него мъжът с пушката я е размахвал не повече от минута и не е имало заложническа драма.

От управата на хотела казаха, че нямат отношение към инцидента, не знаят какво се е случило, защото заведението е отдадено под наем.

Прокуратурата е образувала досъдебно производство.