Ни вест, ни кост! Ловци и БЧК с дрон помагат за издирването на Васил Мавров край Тополница

Васил Миланов Мавров, който изчезна миналата сряда в района на дупнишкото село Тополница, продължава да бъде в неизвестност. През последните дни в издирването му са се включили доброволци от местната ловна дружинка, както и от Българския червен кръст, които са дошли за целта с дрон. Резултат от действията обаче все още няма.
Припомняме, че Васил е бил последно забелязан преди около десетина дни, след което следите му се губят. Миналата сряда негови близки бяха подали сигнал за изчезването му, след което беше предприето издирване от полицията. Близки на изчезналия мъж пък публикуваха негова снимка в социалните мрежи и също молеха за съдействие.
Възрастният мъж живее от години в Тополница, иначе е родом от друго дупнишко село – Червен брег. Навсякъде го знаят като дружелюбен човек и е известен с прякора си Бахината, не е семеен и все още не е пенсионер.
„За съжаление все още няма никакво развитие около Васил Мавров. Полицията продължава да го търси, но към момента няма резултат. Отделно и местната ловна дружинка се включи в търсенето. Вчера дори имаше хора от Българския червен кръст, които бяха дошли с дрон“, коментира пред „Вяра“ кметицата на с. Тополница – Валентина Зашева.

Димитър ИКОНОМОВ