Обичта на Петя и Леонид Хаздай стана на 25

Двамата отбелязаха Сребърна сватба, прегърнати и влюбени в живота

Любовта на една от най-светските двойки в града – Петя и Леонид Хаздай, стана на 25 години. Двамата отбелязаха Сребърна сватба със стилно парти в родната Дупница. Тържеството събра близки, приятели и роднини на семейството. Бившият пиар на Дупница от времето на кмета инж. Атанас Янев и настоящ организатор  читалищни дейности в читалище  „Зора” Петя Хаздай публикува в своя профил уникални снимки от щастливото събитие.

Двамата с нейния съпруг – бизнесмена и общински съветник Лони Хаздай, се окичиха със сребърни  медали с надпис за Лони „25 години търпение” и за Петя „25 години управление”. Идеята за подаръка е на самия Лони, който с неизменното си чувство за хумор споделя разковничето за запазване на мира и хегемонията в семейството. Както в деня на техния подпис, те разрязаха прекрасна сватбена торта, подарена от щастливата им дъщеря  Валери Хаздай.

По повелите на традицията подаръците да бъдат от сребро – тортата също бе в сребристи нюанси и цветя. Двамата си пожелаха още дълги години щастлив семеен живот. Изненадата на Петя бе портрет на семейството, от който тримата се усмихват на света.

Петя и Лони, както ги наричат всичките им приятели, са една от най-красивите двойки в града. Двамата са заедно още от ученическите им години, когато Лони, ученик от Механото, чакаше Петя пред Гимназия „Христо Ботев”, за да отидат заедно, хванати за ръце, на Градската градина. „Двамата сме заедно от 10-и клас, а сключихме брак в последната година от следването си. Реално любовта ни е на 31. Сега отбелязахме 25 години от сключването на нашия брак и празнувахме Сребърна сватба. Щастлив човек съм!”, сподели Лони Хаздай.

И днес семейството са запазили младежкия си порив за пътешествия и забавления. Купонджии, с уникално чувство за хумор, влюбени един в друг и в живота. Това са Петя и Лони!  Горчиво! Чакаме снимки и от Коронна сватба!