“Пирин” оттеглил подкрепата си за Бербатов, за да вземе лиценз?

Снимка - ФК Черногорец Ноевци

Пирин (Благоевград), който издигна Димитър Бербатов за президент на БФС, се е оттеглил от подписката на голмайстор №1 на националния ни отбор за конгрес на БФС. За това информира във фейсбук Владимир Елезов, брат на бившия изпълнителен директор на благоевградчани Владислав Елезов.
Според Владимир Елезов всичко било, за да няма клуба проблеми с лицензирането.
Разкритието дойде броени часове преди мача на “Пирин” срещу ЦСКА, който е от голямо значение за титлата.
В края на поста си Елезов призовава клуба все пак да изплати заплатите на брат му.

Ето и цялата му публикация без редакторска намеса:

“Свежа и достоверна информация от спиртоварната в Бояна, или т.нар бфс: В съда от Пирин вчера е внесен отказ от декларацията за свикване на конгрес = ОТТЕГЛЯНЕ НА ПОДКРЕПАТА за Димитър Бербатов и екипа му Р-Еволюцията е тук, срещу ОБЕЩАНИЕ за лиценз за догодина. Всеки да го разбира както иска, но ето кратка хронология на събитията:
1. Гонят се Селската чуждестранни инвеститори, футболни хора с финансови възможности и дългосрочен план за клуба, защото “ще докарат пет маймуни” Б.а лицето, изрекло публично фразата още заема обществена ръководна длъжност в областен център на държава от ЕС през 2023 г.
2. Назначават се дилетанти в управлението на клубачийто таван на възможностите е да размахват албаджийски тефтер с молив зад ухото или просто казано аналогови играчи в дигитален свят.
3. Отива се в сърцето на алкохола, където се сключва сделка с ръководството на спиртоварната и се забива нож в гърба на човека, чиято кандидатура именно Пирин първи издигна.
Разбира се, за всичко е виновен Velislav Elezov (профани, изплатете му дължимите заплати, че ми виси със заем!) Дано всички тези глупости не се отразят на отбора и г-н Янев и да останем в А група!” – пише той.