Поражение! „Марек“ с издънка в най-важния си мач за полусезона

Юношите старша възраст бяха зарадвани с нова екипировка

„Марек“ записа поражение с 0:1 от „Левски“ (Лом) на стадион „Бончук“ в един от най-важните си мачове през есенния полусезон.
Домакините започнаха срещата амбицирани да поведат, но с пропуски се отличиха Милен Иванов в 25-ата минута и Евгений Илиев само 180 секунди по-късно.
Димитър Атанасов също можеше да открие резултата за „Марек“ две минути преди почивката, но ударът му с глава не намери целта.
Десет минути след подновяването на играта, противно на логиката, гостите поведоха. Появилият се в игра като резерва Лука Стоянович бе точен след прецизен диагонален удар.
След като изоставаше в резултата, „Марек“ хвърли всички сили в атака, но без успех. ЯяСоу и Симеон Димитров бяха близо до изравняването, но за съжаление на дупнишките фенове не успяха да реализират.
Гостите пък се опитваха по всякакъв начин да накъсват играта чрез нарушения и бавене на времето.
Така за пореден път дупничани имаха своите шансове за гол, но така и не успяха да намерят мрежата на противника и това им коства много ценни точки в битката за оцеляване във Втора професионална лига.
Междувременно юношите старша възраст на дупнишкия клуб имаха поводи за радост. Те бяха зарадвани с нова екипировка, като средствата за закупуването й бяха осигурени със съдействието на Валя Алексова – регионален мениджър на кредитна компания.
От ръководството на „Марек“ публикуваха благодарствено писмо, с което да покажат признателността си.
Момчетата, чийто треньор е Янек Кючуков, правят много силен сезон до момента и са водачи в таблицата на Зона „София”.

 

Димитър ИКОНОМОВ