Рилци вкара пет на отбора от Долно Осеново

В мач от 11 кръг за АОГ Струма се срещнаха отборите на Долно Осеново и Рилци 2006. Тази среща по взаимна уговорка се игра в Рилци. През първото полувреме бяха отбелязани два гола във вратата на отбора от Долно Осеново.

В 16-та минута Борислав Бачев бе изведен отдясно в наказателното поле на противниковия тим и майсторски изпрати топката в близкия ъгъл зад вратаря им за 1:0. Втория гол в срещата отбеляза Атанас Топалов, който се оказа най-съобразителен при центрирането от ъглов удар на Благовест Христов и направи безпомощен вратаря за 2:0. До края на първото полувреме пропуски направиха Атанас Топалов и Борислав Бачев от отбора на Рилци.

През втората част на срещата бяха отбелязани нови два гола във вратата на Долно Осеново. След изритана топка от Ивайло Сиркаров, вратарят на Долно Осеново и техен защитник се сблъскаха, топката се върна в наказателното поле, попадна у Вилиян Михайлов, който на празна врата направи резултата класически – 3:0. При образцова контраатака Благовест Христов изведе Борислав Бачев, който насочи топката към Костадин Олев, той към Александър Илиев и резултатът набъбна на 4:0.

Петият и последен в срещата гол отбеляза Красимир Несторов, който от фаул насочи топката директно, тя се отби от изградената от футболистите на Долно Осеново стена, излъга вратаря им и кълбото се спря в мрежата за 5:0.