Цецо Видински след победата на „Марек”: Не играхме добре, можеше да вкараме още 10 гола

Цветан Видински

С два гола на Милен Иванов и по един на Димитър Владимиров, Димитър Панталеев, Симеон Димитров от дузпа и Джордж Николов отборът на „Марек” победи „Левски” (Чепинци) на стадион „Бончук”. Головата канонада започна още в 7-ата минута след попадение на Милен Иванов. В 26-ата Димитър Владимиров с глава покачи на 2:0. Гостите пропуснаха два пъти да се разпишат след елементарни грешки на защитата на „Марек”. В 40-ата минута Марио Геров уцели гредата зад стража на „Марек”, пропуск направи и Екундайо Джайеоба.

В 52-рата минута и Димитър Панталеев от „Марек” уцели гредата след изстрел с глава.

В 60-ата минута Панталеев отбеляза на празна врата за 3:0, а след 3 минути същото стори и Милен Иванов след груба грешка на вратаря на гостите – 4:0. 5:0 стана в 76-ата минута, когато дузпа реализира Симеон Димитров, който бе спънат при отсъждането на наказателния удар. Крайното 6:0 оформи Джордж Николов в 73-тата минута. До края „Марек” имаше и още достатъчно положения, за да покачи резултата.

„В този мач за отбора на „Марек” не взеха участие Васил Калоянов и Александър Близнаков заради контузии. Като за първи официален мач не играхме кой знае колко добре. Гостите изпуснаха 2-3 чисти голови положения след елементарни грешки на нашата защита. А ние можехме да вкараме поне още десет гола. Радвам се, че победихме и сме само на една точка след отбора на „Беласица”. В събота ще гостуваме на „Надежда” (Доброславци)”, сподели президентът на ФК „Марек” Цветан Видински.

Ташко СУЛЬОТОВ