27-годишен моторист загина на място край Кърналово

Младеж с джип катастрофира в Неврокопско, две коли се удариха в Кресненското дефиле

Мъж на 27 години загина в жестока катастрофа в района на петричкото село Кърналово, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград. Сигнал за трагичния инцидент е получен около 17,40 часа в неделя. По първоначална информация фаталният сблъсък е станал на път извън републиканската пътна мрежа край Кърналово. Младият водач на мотоциклет “Ямаха” се е блъснал в лек автомобил “Опел”, в резултат на което е загинал на място. Работата по случая продължава. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

При друга катастрофа млад шофьор е катастрофирал в Гоцеделчевско. 19-годишният карал джип “Сузуки” с висока скорост. На пътя между селата Копривлен и Ново Лески автомобилът му излязъл извън платното и се преобърнал. С контузия на главата и охлузни рани на ляв крак е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

Още една катастрофа стана в Кресненското дефиле. Движението по главен път Е-79 бе затруднено и се осъществяваше двупосочно в едната лента. Ударили са се два леки автомобила. Екип на полицията направи оглед на мястото.