Отличия за талантливите гимнастичките на “Олимпик” от VIII международен турнир „ Academic Summer Cup 2017“

Людмила Кадийска: “Липсата на тренировъчна зала с цял практикабъл и височина, стресират децата и не могат да покажат своите възможности на 100 %”
Усмихнатите и талантливи медалистки на кюстендилския клуб
Гимнастички на СК по художествена гимнастика “Олимпик“ се класираха на призови места и завоюваха отличия в VIII международен турнир по художествена гимнастика „ Academic Summer Cup 2017“.
В различните възрасти, категории и уред младите кюстендилски грации- Александра Манчева, Мария Николова, Калина Пеева, Мира Добрева, Изабела Асенова, Елисавета Лепопелска, Аделина Грозданова, Ралица Стоилова, Юлияна Мацева, Рая Сръндева, Александра Александрова, .Андреа Димитрова, Бояна Борисова и Елизабет Шопова завоюваха куп медали, купи и призови класирания, въпреки липсата на нормални тренировъчни условия.
Клубът взе участие с един отбор, съставен от две гимнастички, родени 2007 г. – Ралица Стоилова и Аделина Грозданова на Държавното отборно първенство за девойки до 10 години- „А“ категория и се нареди на 13 място.

Гимнастичките на “Олимпик” печелят отличия и без нормален тренировъчен цикъл
“Аделина Грозданова за жалост бе на една десета и половина от влизането във финалите на без уред. Равносметката е, че липсата на тренировъчна зала с цял практикабъл (да се използват всички нива и посоки в композициите) и височина, стресират децата и не могат да покажат своите възможности на 100 %”, коментира председателят на клуб “Олимпик” Людмила Кадийска.