Владимир Георгиев

 

В Самоков се появяват бетонни градинки, здрави мраморни камъни се заменят с трошливи, заяви Йорданка Костова от Самоков в отворено писмо до кмета Владимир Георгиев, публикувано в социалната мрежа. Ето какво пише в писмото: „Принудена съм да напиша това писмо публично до Вас, с цел да достигне до повече хора, живущи в гр. Самоков, на които не им е безразлично какво се случва в града.

В града се правят бетонни градинки, като здравият стар мраморен камък се заменя с някакви тротоарни плочки с лошо качество, които след една година се разпадат. Този камък изчезва незнайно къде. Общинският съвет, избран от народа, гласува решения, които са в негов ущърб. Българите от мнозинство се превърнаха в малцинство, което не смее да излиза вечер, страхувайки се от ромски нападения, които навсякъде се държат арогантно и отправят заплахи в магазини, училища, учреждения, дори и на работните ни места. Докога ще търпите това? Не оставайте с впечатление, че самоковският гражданин не вижда и чува какво се случва в града и плува самодоволен в някакви розови сънища. Хората са недоволни и обезверени. Безобразията са навсякъде!
Каквато ни е държавата, такъв е градът ни! Срамота! Докога!“ –споделя Костова.

 

 

1 коментар

  1. Дреме му на кмета,пара пада от градежа на тези “красоти”,а разни овце се прехласват и припяват колко страхотно е това.А истински важните неща се замитат,икономиката на града е НУЛА,всяко лято се обезлюдява защото масово работещите се изнасят в посока морето(това са тези които все още не са напуснали трайно градчето).Лежим на един Боровец за два три месеца и толкова.И режем лентички на площадките………….

Comments are closed.