Община Перник търси проектанти на ремонти на стойност 47 916 лв.

Ще бъдат обновени улиците „Граово” и „Оряхово“, пътна връзка „Марина бара“, подпорни стени в с. Люлин и изграждането на водопроводна връзка в махала Яшарска в Батановци

Община Перник търси специалисти за изготвяне на инвестиционни проекти и упражняване на авторски надзор по проекти за ремонт на улици и пътища. Обществената поръчка е във връзка с проект на обща стойност 47 916 лв., финансиран от Европейския съюз.

Поръчката за предстоящото публично състезание е обявена на сайта на Агенцията по обществени поръчки. Разделена е на пет обособени позиции. Първата обособена позиция е за изготвяне на проект за рехабилитация на ул. “Граово“ в гр. Перник и е с обща прогнозна стойност 8333 лв. Втората обособена позиция е за проект за пътна връзка „Марина бара“, отклонение от републикански път I-6 София-Радомир, с прогнозна стойност 20 833 лв. Трета обособена позиция е за улица „Оряхово“, кв. „Изток”, Перник, с прогнозна стойност 1000 лв. Четвъртата обособена позиция предвижда проектиране на подпорни стени на ул. “Луганск“ №70 и №72, кв. „Изток”, и ул. №1 в с. Люлин, чиято прогнозна стойност е 5000 лв. Пета обособена позиция предвижда проектиране изграждането на външна водопроводна връзка за водоснабдяване на м. Яшарска, гр. Батановци, на стойност 3750 лв. Цените са без ДДС.

Крайният срок за получаване на оферти или заявления за участие е 26 април. Продължителността на поръчката по отделните позиции е 30 дни.