Полицията писа акт на дупничанин, спрял под бариера пред голям магазин

Писаха акт на дупничанин за неправилно спиране

В Перник зарязаха фолксваген насред пътя, Емил Велинов:  По тази улица в кв. „Църква” масово се кара в насрещното

 

Дупничани и перничани изловиха свои съграждани да паркират неправилно. В Дупница на нарушителя бе съставен и акт от полицията.

Паркирането в Перник

Снимката, която обиколи социалната мрежа е точно как катаджии пишат акт на дупничанин, паркирал под бариерата на паркинг на голяма търговска верига магазини. „Евала, така трябва, когато не спираш където трябва”, коментираха дупничани.

Д-р Н. Георгиев

В Перник пък д-р Николай Георгиев качи в групата „Снимай Перник” фотос, който озаглави: „Как се паркира в Перник”. Той обясни, че снимката е направена на 17 юни в кв. “Църква” на бул. “Димитър Благоев” в 11.00 часа. Заснетото отприщи лавина от коментари. Веселина Павлова коментира: „Така си може”, а Марин Костадинов е в недоумение: „Така ли се спира?”. Валя Виденова сподели опит: „Вече е нещо съвсем нормално. Вчера даже чаках един господин да си изпие кафето, за да можем да изкараме колата от гаража”.

Емил Велинов

Емил Велинов пък дава разяснения: „По тази улица масова се кара в насрещното. Подавал съм няколко сигнала до началника на КАТ Слави Георгиев Лазов. И сега да отидете от Пектин до кралевски път ще видите поне по 20 автомобила паркирани неправилно и в двете посоки.  Особено пред денонощните заведения”.