Футболистите на „Беласица“ със завишени премии при победа срещу „Вихрен“

"Беласица" - Петрич

От другата страна: Спонсорът Константин Динев поиска от „гладиаторите“ пет поредни победи

 

По две тренировки проведоха футболистите на „Беласица“ и „Вихрен“ за регионалното дерби, което ще се играе в събота от 18 часа на стадиона в Първомай. От групата на петричкия тим ще отсъства единствено опитният халф Благой Наков, който е с контузия от мача срещу „Оборище“ (Панагюрище). Очакват се и нови промени в основния състав на „Беласица“, защото някои от възпитаниците на Данаил Бачков нямат никакъв прогрес в досега изиграните срещи и при това положение ще седнат на резервната скамейка.

„От три мача са спечелени три точки, това е нещо, което не отива на името на нашия отбор. Надяваме се за досега допуснатите грешки в мачовете  срещу „Надежда“ (Доброславци) и „Оборище“ (Панагюрище) футболистите, на които треньорския щаб ще гласува доверие, да измият срама от двете загуби и да победят отбора на „Вихрен“.  При спечелване на трите точки ще има допълнителни премии“, споделиха от ръководството на петричкия клуб.

Нагласата сред футболистите на „Вихрен“ е да спечелят мача срещу „Беласица“ като гости. Спонсорът на отбора Константин Динев е разочарован от загубите в Самоков срещу „Рилски спортист“ и в Сандански срещу „Пирин“ (Разлог) и е поставил задача да се инкасират пет поредни победи, като първата да бъде срещу „Беласица“ в събота, което ще е предпоставка да се мисли за добро стимулиране.

Този двубой е поверен на съдийска бригада, начело с Георги Николов с асистенти Владимир Велев и Александър Събев.

Вероятни състави:

„Беласица“: Захари Димитров, Смилков, Марин Георгиев, Шамкалов, Костов, Самарджиев, Кабранов, Динев, Спасов, Тачев, Марти Таушанов.

„Вихрен“: Кунчев, Митов, Вальо Георгиев, Златков, Саватов или Грозданов, Тусонджиев, Чепилов, Хазуров, Якимов, Петков, Ат. Димитров.