4020 лв. от фолклорен концерт в Сандански събраха за болната ученичка Йоана Иванова

Теди Еротеева на сцената в Сандански
  • Кирилка Ръбачева, Теди Еротеева, Карамфил Божиков обраха овациите на публиката

 

Благотворителен концерт в подкрепа на болната ученичка Йоана Иванова “Фолклорна магия” се проведе в Дома на културата в центъра на Сандански.

Атанас Стоянов, Благовеста Стоянова, Мария Гилишева

Средствата, събрани от гражданите, проявили доброта и съпричастност в седмицата на прошките, ще се дарят на 15-годишното момиче, което се нуждае от лечение.
В концерта взеха участие Кирилка Ръбачева, Теди Еротеева с ТА “Македонци”, Карамфил Божиков, ТС “Празник” с ръководител Михаил Митрев, ФА “Македонска хубост” и др.

Карамфил Божиков

Още с първото изпълнение малката Кирилка Ръбачева грабна вниманието на публиката, за което получи бурни аплодисменти. Чаровната Теди Еротеева изпълни най-хубавите песни от своя репертоар, включително песента за Гоце Делчев и най-новата си песен “Лисана”, а част от публиката пееше заедно с нея.

Атанас Петров и Михаил Митрев

Певецът Карамфил Божиков също вдигна градуса със своите певчески и танцови изпълнения заедно ФА “Македонска хубост”. Организатори на благотворителната проява бяха Албена Бугаринова и Николай Милков, съвместно с община Сандански и НЧ “Отец Паисий – 1919”, град Сандански.
Водещите обявиха в края на концерта, че събраната сума за 15-годишната Йоана Иванова е 4020 лв. и 50 ст.