Футболистите на „Авангард” вкараха 5 гола на „Пирин” (Гоце Делчев)

„Пирин” (Гоце Делчев)

 

Общо осем гола видяха зрителите на мача между отборите на „Авангард” и „Пирин” (Гоце Делчев), игран на стадиона в село Годлево. Първия гол в срещата отбеляза Тома Датев във 2-рата минута за 1:0. В 14-ата минута Стефан Терзиев от отбора на гостите изравни за 1:1. В 25-ата минута Петър Датев след изпълнение на фаул изненада вратаря на „Пирин” за 2:1. В 43-тата минута бе отсъдена дузпа в полза на гостите, която Мустафа Шериф превърна в гол за 2:2. Минута по-късно Кирил Петров от отбора на домакините отново върна надеждите за своя отбор, отбелязвайки красиво попадение за 3:2.

През втората част на срещата отново по-добрият отбор бе този на домакините. Набързо чрез Ивайло Михайлов в 50-ата и 55-ата минути резултатът стана 5:2 за отбора на „Авангард”. В 87-ата минута Борис Боянчев от отбора на „Пирин” (Гоце Делчев) след отлично центриране отдясно в наказателното поле на домакините отклони кълбото в мрежата за 5:3.

След тази загуба отборът на „Пирин” (Гоце Делчев) се отдалечи още повече от мечтата си за атакуване на първото място, което вече е окупирано от отбора на „Перун” (Кресна).

За отбелязване е, че когато Румил Жотев пое отбора заедно с Ради Джогдански, тимът беше на 7 точки след „Перун” (Кресна) и „Малеш” (Микрево). Последва силна серия от игри, като отборът на „Перун” загуби с 3:0 в Гоце Делчев, а „Малеш” с 2:1 и точковата разлика се стопи до 3. Виждайки улица без изход, Румил Жотев напусна тима и в момента се вижда какво е състоянието на футбола в Гоце Делчев, коментират футболни наблюдатели.