Николина Спасова и Васил Грънчарски с бурни купони за ЧРД

С голям купон посрещнаха рождените си дни и новата 2020 година ветеранът спортист Васил Грънчарски и председателката  на Съюза на инвалидите в Дупница Николина Спасова.

На печено прасенце и огромна торта събра за 32-рия си рожден ден и новогодишния празник членовете инвалиди от Дупница председателката на Съюза на инвалидите Николина Спасова. С  песен за ЧРД, изпълнена от певеца Иво Фильов, празнуващите  поздравиха чаровната си председателка.

Николина е омъжена за Борислав Спасов, който има транспортна фирма, обслужваща  линията Дупница-Бобошево. Двамата имат син Денислав и дъщеричка Наталия. Децата и съпругът изненадаха  рожденичката с прекрасен букет. На тържеството в ресторанта 70-годишния си юбилей отпразнува заедно с колегите си ветерани спортисти от „Марек” и Васил Грънчарски от Горна махала. Ветераните спортисти начело с Ирина и Маргарита Илиева изпяха “На многая лета“ за Васко, който сияеше от щастие и танцуваше заедно с тортата и съпругата си. Внукът Влади на Грънчарски, който е танцьор при хореографката Дилиана Диканска и студент в София по хореография, дойде от столицата направо в ресторанта да поздрави дядо си Васил за юбилея.

На новогодишния купон се веселиха и групата за  автентичен фолклор при читалище „Зора” от бобовдолското село Мламолово. Председателката на читалището Росица Стойнева  изненада читалищните дейци с новогодишен календар.