Улица „Младост” в Бобов дол е асфалтирана за първи път от 40 години насам. Изпълнител на проекта е „Пиринстройинженеринг“ – Благоевград, като стойността на обществената поръчка е в размер на 37 243,04 без ДДС, или 44 691,65 с ДДС. Срокът за изпълнението на ремонтните дейности бе шест дни. „Чудо, след 40 години чакане вече имаме асфалт. Минаваше мандат след мандат, през годините многократно пускахме молби, снимки и жалби, нищо не се взе под внимание. Това беше най-големият ни проблем и най-накрая осъмнахме с ремонтирана улица. Доживяхме да стъпим на асфалт”, споделиха живеещи на ул. „Младост“.

Преди

В социалните мрежи също се появиха снимки на обновената улица, а хората благодариха на кмета Елза Величкова и на съветника Валери Радлев за направеното. По своя инициатива гражданите направиха официално откриване на улицата. На тържеството дойдоха кметът Елза Величкова и общинският съветник Валери Радлев.

След

Жителите предоставиха на в. „Вяра” снимки от преди и сега на ул. „Младост”.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Е това е! Нещо, което трябва да се случва и е нормално да се случва, се приема от хората като геройство на кметицата.Та това е една уличка от 20 метра, хубаво, при това асфалтирана с вашите пари! Ама това и влиза в задълженията, това не е нещо извънредно, затова е избрана! А вие я посрещате с хляб и сол като Месия! А по-лошото е, че и тя си вярва, че е Месия!

  2. Валери Радлев няма отношение по ремонта на улица “МЛАДОСТ “….

  3. Отидете при 3 блок да видите,че и там асвалтираха.Ама не снимате и пишете защото там са нейните ИЗБИРАТЕЛИ.

Comments are closed.