Над 50 полицаи в Благоевград излязоха на протест. Точно в 12:00 по време на обедната си почивка десетки униформени от областната полиция излязоха навън, за да изразят недоволството си срещу лошите условия на труд и ниските възнаграждения в сектора. Те поискаха увеличаване на заплатите и изцяло нов закон за Министерството на вътрешните работи. “Имаме три основни искания. Първо, увеличение на заплатите с 15-20 на сто за всички служители на МВР и по възможност със задна дата, считано от 1 юли. Второ, частична промяна в Закона за МВР. Трето, от март следващата година нов Закон за МВР. „Искаме 15-20% увеличение на заплатите, промяна на Закона за МВР, въведен през мандата на ексминистъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, с който бяха вдигнати възнагражденията само в администрацията към ведомството”, каза Велев. „Аз лично съм си купил ризата, панталона, колана и обувките, от полицията ми е само шапката. Изпълнявайки задълженията си като служител на МВР, изпитвам срам. Автопаркът ни е под всякаква критика, автомобилите са ни над 15-годишни”, каза младши полицейски инспектор Станислав Милев, работещ в системата от 8 години.

2 КОМЕНТАРИ

  1. КАТО ВИ Е СРАМ ДА РАБОТИТЕ В ТОЗИ ВИД – ЩО НЕ НАПУСКАТЕ, БЕ?!
    АМА БЛАГИНКИ, РАБОТИЛ – НЕРАБОТИЛ – ЗАПЛАТКАТА Е СИГУРНА.
    АКО НЕ ВИ СТИГАТ ПАРИЧКИТЕ – Я В ЧАСТНИЯ БИЗНЕС.
    ЗА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ. С ТРУД, А НЕ ЧАКАНЕ ДА ДОЙДЕ КРАЯТ НА МЕСЕЦА.
    НИКОЙ НАСИЛА НЕ ВИ ДЪРЖИ В ПОЛИЦИЯТА.

  2. Центр реабилитации “Здоровая нация” лечение курительной зависимости был основан в 2008 году Его цель – помочь страдающим от игровой, наркотической или алкогольной зависимости людям избавится от своего пагубного пристрастия и вернуться к полноценной жизни. За годы своей работы этот центр реабилитации успел заслужить большое доверие среди россиян .
    Главным свидетельством действительно высокого уровня профессионализма сотрудников нашего центра и эффективности используемых ими методик является огромное количество вылеченных людей – меньше , чем за десять лет мы излечили от различных видов зависимостей больше, чем 1000 человек. Стоит заметить, что , больше 70% выпускников нашего центра в дальнейшем никогда не возвращались к употреблению наркотиков или алкоголя и живут полноценной жизнью в обществе. Такой большой процент успешного излечивания от химической и психологической зависимостей дает право реабилитационный центр “Здоровая нация” считать одним из самых лучших в России.
    В интерьере нашего центра мы стремились создать домашнюю атмосферу . Комфортные условия проживания , отличное питание , огромное количествовариантов проведения досуга и ежедневные прогулки по сосновому лесу позволяют реабилитантам удивительно быстро поправить свое психическое и физическое состояние .
    Мы хотим помочь излечиться от вредных пристрастий максимальному количеству людей, поэтому принимаем пациентов со всех регионов России. Где бы Вы ни были, Вам достаточно только связаться с нами – наши сотрудники сразу выедут за больным в любой город и привезут его в наш центр для лечения .
    Если Вам нужно получить какую-либо информацию о предоставляемых нами услугах , позвоните по телефону или оставьте заявку на нашем сайте.

Comments are closed.