Бившият полицай Станислав Ласкин от Самоков участва във „Фермата”, призна: Лежах 7 м. в затвора за разпространение на дрога, невинен съм

Станислав Ласкин

 

29-годишният Станислав Ласкин от Самоков се бори за оцеляване в риалити шоуто „Фермата”. Завършил е бизнес администрация. Бил е полицай, бил е и затворник. В момента има собствен бизнес с брат си за дърводобив. Работи по 15 часа на ден. Чувал е за себе си, че е тарикат и играч. Но се определя като „оправното момче от малкия град, което може да прави всичко“.

Станислав започва сам да изкарва парите си още в 9-и клас – става готвач, барман, сервитьор, подхваща дърводобива. На 23 години решава да бъде полицай. А малко след това отваря нощен клуб в Пловдив. Заведението обаче се оказва разпределителна гара за местните наркодилъри. Като собственик и действащ полицай, Станислав влиза в затвора за 7 месеца за разпространение на наркотици. До ден днешен той твърди, че е невинен, но пък затворът го направил по-уравновесен. Най-впечатляващото нещо, което е правил, е да предложи брак пред 850 души. Не е женен и няма връзка. Подготвен е да спечели. Влиза във „Фермата“ заради парите и вече дори има идея в какво да ги вложи.