PEUGEOT представя новия PEUGEOT 508L и новата идентичност на марката за Китай

PEUGEOT представя новия Dongfeng PEUGEOT 508L на Международния автомобилен салон в Гуанджоу. От 16 до 25 ноември, на щанда на Dongfeng PEUGEOT, посетителите ще могат да се запознаят с интерпретацията на Марката на седан от сегмент D, създаден специално за китайския пазар. Освен Dongfeng PEUGEOT 508L публиката ще може да види PEUGEOT e-Legend Concept, звездата на последния Автомобилен салон в Париж, която ще бъде представена за пръв път на азиатския континент. PEUGEOT разкрива и новата идентичност на Марката в подкрепа на амбицията на Dongfeng PEUGEOT на този приоритетен пазар.

Новият Dongfeng PEUGEOT 508L

Гамата PEUGEOT 508 беше създадена да предложи глобален отговор в сегмент с глобална амбиция. Предлагана във версии седан и комби, гамата PEUGEOT 508 скоро ще има три силови агрегата: бензинов, дизелов и бензинов PLUG-IN HYBRID от есента на 2019 г.

Произвеждан в завода в Ухан, Китай, новият седан Dongfeng PEUGEOT 508L е добавен към глобалната гама PEUGEOT 508 със специална версия, адаптирана за китайския пазар.

Характерният дизайн на модела е резултат от тясното сътрудничество между дизайнерските екипи на PEUGEOT и китайските им колеги.

Името 508L произлиза от „Luxury“, „Long“ и „Latest Technology“ в съответствие с конкретните очаквания на китайските клиенти за пространство, статус и технологии.

Задължителен маркер за седаните от D сегмента в Китай, пространството е увеличено благодарение на удълженото с 55 мм междуосие, което сега достига 2 848 мм, и увеличената до 4 856 мм (+ 100 мм) обща дължина на автомобила.

Достъпът е оптимизиран с въвеждането на нови врати с рамки за повече пространство за главата. Конвенционалният багажник допълва елегантността и стойката на този задължителен китайски модел.

Новият Dongfeng PEUGEOT 508L е базиран на решението за свързан автомобил, разработено от Huawei, и е първият модел в гамата, който се възползва от платформата IoT OceanConnect.

PEUGEOT i-Cockpit®, заимстван от глобалната гама 508, осигурява стимулиращо и интуитивно преживяване при шофиране. Запазена марка на интериорния дизайн на PEUGEOT, той съчетава компактен волан, голям 10-инчов капацитивен HD сензорен екран и 12,3-инчов цифров дисплей на нивото на очите с висока резолюция и възможност за персонализация.

Новият Dongfeng PEUGEOT 508L, който ще излезе в продажба през първото тримесечие на 2019 г., ще разшири гамата на PEUGEOT в Китай, която включва PEUGEOT 301, 308 и 408 и SUV моделите PEUGEOT 2008, 3008, 4008 и 5008.

Нова идентичност на Марката

На автосалона Dongfeng PEUGEOT ще представи новата идентичност на Марката:

感·为心动.Почуствай ритъма на сърцето си*

 Основана върху ценностите за дизайн, качество и технологии, тази нова идентичност е създадена в подкрепа на амбицията на Dongfeng PEUGEOT да предложи на клиентите си пълно сетивно изживяване на Марката и нейните продукти.

Новата идентичност също така има за цел да създаде силна емоционална връзка с клиентите и напълно подкрепя динамиката на Dongfeng PEUGEOT, която поставя технологиите и изживяването в основата на стратегията си за препозициониране към луксозния клас автомобили.

 

 

 

 

 

Източник: autobild.bg