“Пирин” би “Миньор” в  Гоце Делчев  и се отдалечи от зоната на здрача

Футболистите на "Пирин" записаха четвъртата си победа от началото на сезона

 

Съставът на “Пирин” победи “Миньор” (Перник) с 1:0 на своя стадион в Гоце Делчев. Така домакините записаха четвъртата си победа от началото на сезона и се отдалечиха от зоната на изпадащите отбори.  Единственото попадение в срещата отбеляза Стефан Терзиев, който бе един от най-добрите за своя тим в този двубой.

В началото по дейни бяха домакините, но вратарят на гостите Даниел Леонтиев показа добър рефлекс и запази  мрежата си суха. В 33-ата минута  Терзиев  се възползва от грешка в отбраната на перничани и прати топката във вратата на Леонтиев за 1:0.

През второто полувреме двата отбора се надпреварваха да пропускат изгодни положения за промяна на резултата.  Последните десетина минути на мача перничани се хвърлиха напред да спечелят поне точка от Гоце Делчев, но до изравняване не се стигна. По този начин възпитаниците на Даниел Бачков за сетен път доказаха, че трудно играят при гостуванията и разчитат да печелят точки само при домакинските си мачове.

“Миньор”: Дани Леонтиев, Савов, Любо  Илиев, Ан. Киров, Вл. Гогов, Люб. Христов, Г.Ризов (75-В. Лазаров), Ил. Илиев (70-Ил. Христов), Кр. Ковачев (79-Г. Недялков), Р. Абушев, А. Рамадан.