С томбола, изискана вечеря и богата музикална програма посрещат 2018-а празнуващите в благоевградския ресторант „Кристо”, кувертът е 95 лв.

Празничната вечер в „Монте Кристо” също ще бъде с DJ, оркестър на живо, в менюто са включени брускети с пушена сьомга и други вкуснотии

От заведенията на бизнесмена Христо Ковачки обещават най-веселото парти на Нова година

 

С томбола, жива музика, много настроение и искрящо шампанско ще посрещнат Нова година празнуващите в ресторант „Кристо” в Благоевград.

Христо Ковачки

Кувертът е 95 лв., като в него са включени празничната вечеря и музикалната програма. Върхът на изненадата е празнична томбола, която ще ощастливи късметлии в навечерието на 2018 г. Вечерята е разнообразна и ще задоволи дори най-деликатните и капризни вкусове – комбинирана салата, сухи мезета, основно ястие, а за десерт празнуващите ще си оближат пръстите с вкусна торта. В менюто са включени и плодове.

Купонджиите ще могат да избират и между бяло и червено вино, минерална вода, безалкохолни напитки. Празнуващите ще се насладят също на шоу с много музика, DJ, танци и фолклорна програма. 195 лв. пък е пакетната цена на човек за двойна стая с 2 нощувки и празнична вечеря в комплекс „Кристо”.

В другия хотелски комплекс на Ковачки „Монте Кристо” в Благоевград пакетът от 2 нощувки в стандартна стая е на цена от 315 лв. с празнична новогодишна програма и галавечеря.

В празничната вечер екипът на ресторант „Монте Кристо” е подготвил оркестър на живо, DJ, танцова програма и томбола. Сет менюто също е много изискано, като в него са включени брускети с пушена сьомга, свинско бонфиле с картофи уеджис и сос от сирена, питка и др. От заведенията на благоевградския бизнесмен Христо Ковачки обещават да превърнат посрещането на новата 2018-а в незабравимо преживяване.