Служебният премиер Огнян Герджиков се отдаде на селски туризъм из Говедарци и Огняново, очевидци: Демонстрира стегнато тяло, отдъхваше в компанията на дама

Огнян Герджиков

 

  • Герджиков е отявлен спортист и поддържа форма с тенис и баскетбол, в семейството му са столетници

Бившият служебен премиер Огнян Герджиков бе прихванат да се отдава на селски туризъм в компанията на непозната дама из Югозапада, съобщиха в редакцията на в. „Вяра” наблюдателни туристи. Герджиков е кръстосвал почивните станции на село Говедарци, бил е забелязан и в известното с минералните си извори село Огняново. „Ходил е на фитнес, демонстрира стегнато тяло, доста запазен е за годините си”, отбелязаха туристи.

Герджиков е известен като човек с висок спортен дух, на което дължи и добрата си физическа форма. Известно е, че още като студент се запалва по баскетбола и тениса, което си остава една от най-големите му страсти. Най-редовно присъства на кортовете.  Даже със завидно самочувствие отбелязва: Мечтата ми е на 100 години да пробягам 100 метра за по-малко от 30 секунди”.
Освен това майка му доживяла до 100 години, а леля му вече е на 104 г.

Иначе Герджиков е споделял, че е почитател на Южното Черноморие, има имот край Черноморец и не пропуска да посети морето при всяка една възможност.