Собственикът на мотел Румен Анастасов и 40 негови хора блокираха входа на община Сандански, кметът Котев стигна до работното си място с полицейски кордон

Арх. Красимир Петков

Бизнесменът иска връзка на АМ „Струма“ с неговия мотел, гл. арх. Петков отказвал да подпише

Кирил Котев: Ще коментирам в присъствието на компетентни лица

 Собственикът на мотел „Драг Далас“ Румен Анастасов попречи на кмета Кирил Котев да стигне до работното си място в община Сандански.

Кметът Котев влезе в общината с полицейски кордон

Анастасов протестира, тъй като иска при строежа на новата отсечка на АМ „Струма“ да се направи отсечка, която да свързва магистралата с неговия мотел. Протестът му бе подкрепен от роднини и негови служители.

Блокадата на общината

Общо около 40 души блокираха входа на общината и не позволиха на кмета Котев да влезе в сградата. Наложи се полицейски кордон да помогне на градоначалника да стигне до работното си място. Собственикът на мотела твърди, че има всички необходими документи, но архитектът на община Сандански – арх. Красимир Петков, отказвал да сложи подписа си. Мотелът на Анастасов се намира на главен път Е-79 край Сандански. Кирил Котев коментира, че ще говори по проблема с Румен Анастасов не на четири очи, а в присъствието на компетентни лица.