Д-р Борислав Дашков извади вътрешностите на прасето като истински професионалист.

 

Кметът Калоян Илиев и компания опърлиха прасето в Ихтиман

Кирил Орешков от Сандански и близките му се подкрепиха с вино и топли напитки, докато удряха ножа на животното

В сезона на свинските сватби не едно прасе падна под ножа в Югозапада. Дупнишкият хирург и общински съветник в Бобов дол д-р Борис Дашков разфасова огромно домашно прасе и прецизно извади вътрешностите му.

Д-р Дашков и компания се суетят около домашното прасе.

Асистираха половинката на д-р Дашков – Ангела Костадинова, и Валентин Младенов. „На село не се внимава да не поразиш кръвоносен съд”, коментира хирургът и смело бръкна във вътрешностите на прасето. „Тежка операция, ето къде си се учил да оперираш, липосукция ли му правиш, ей, факир си”, реагираха приятелите на д-р Дашков на проведената операция по отнемането на живота на домашното животно.

Ихтиман – Кметът Илиев с Християн Пудев, Краси Гурев, Стефан Дерменджийски, Ангел Илов, Ивайло Кръстев, Борислав Бичев

В Ихтиман също имаше свинчекол. На събитието бе поканен и кметът на общината Калоян Илиев. Опърленото прасенце падна жертва в компанията на Християн Пудев, Краси Гурев, Стефан Дерменджийски, Ангел Илов, Ивайло Кръстев, Борислав Бичев.

„Сериозна бригада”, отсече Стефан Цанев, а Антон Димитров бе категоричен: „Като гледам групата, дълбоко се съмнявам, че прасенцето ви е стигнало. Георги Шумалаков пък препоръча: „Повече виното, по-малко свинското”.

Сандански – Кирил Орешков от Сандански и компания опърлиха прасето.

С вино се подкрепи и Кирил Орешков от Сандански, който бе канен на прасе при роднини. Процедурата с ножа и опърлянето се повтори и в курортния град, като компанията бе в бодро настроение.

 

Please follow and like us: