Очаквайте официалното откриване на сезон Зима 2017/18 в Боровец

 

„Бороспорт“: Точният ден обаче ще бъде определен, когато сме готови да предложим на гостите си отлични условия за ски и сноуборд и перфектно обработени писти

 

„Бороспорт“ работи усилено, за да отвори възможно най-скоро ски зоната и да обяви дата за официалното откриване на сезон Зима 2017/18. И ние, както всички любители на белите спортове, нямаме търпение това да стане възможно най-скоро. Точният ден обаче ще бъде определен, когато сме готови да предложим на гостите си отлични условия за ски и сноуборд, и перфектно обработени писти. За разлика от предишни години, няма да организираме рязане на ленти и няма да каним министри. Най-важното за нас и за туристите в Боровец е да се насладят в пълна степен на пистите, да се докоснат до зимата и да си тръгнат с прекрасни спомени.

Когато температурите ни позволяват, включваме системата за производство на изкуствен сняг на максимум. Топлите дни от последните две седмици обаче ни попречиха да натрупаме достатъчно снежна покривка. Затова официалното откриване на сезона се бави, но обещаваме на гостите на първия планински курорт на Балканите когато го направим, да се забавляват, да усетят духа на новата зима и да прекарат незабравими часове по пистите.

Следете заедно с нас прогнозата за времето и очаквайте точната дата за откриване на сезон Зима 2017/18!