4624 лв. събра благотворителният концерт за болните деца Даная, Борис и Валерия в Сандански, певицата Александрина Макенджиева взриви публиката

Събраната сума от концерта е 4624 лв.

Петя Вълкова изпълни “Хубава си, моя горо”, а Ваня Андонова изпя песен на английски

 

Благотворителен концерт събра десетки хора с добри сърца в Летния театър в парк “Свети Врач” на Сандански в помощ на болните деца Даная, Борис и Валерия от Сандански.

Ваня Андонова
Александрина Макенджиева

Събраната сума от концерта е 4624 лв. Водещите Христо Балджиев, Никол Парапанова, Алекс Сливков и Христина Анастасова следяха за сценария да върви като по ноти. В концерта участваха почти всички певчески и танцови състави към НЧ “Отец Паисий -1919” в Сандански.
Петя Вълкова изпълни “Хубава си, моя горо”, а чаровната Ваня Андонова изпя песен на английски.

Мария Димитрова и Асен Димитров сред публиката

Гордостта на Сандански Александрина Макенджиева (Съни от „Х фактор”) взриви публиката със своя мощен глас, а песента “Молитва” я вдигна на крака. Съни прослави Сандански не само в България, но и в цял свят.

Симеон Сливков и Елеонора Сливкова

Организатор на благотворителния концерт са Сдружение “Помогни без причина” с Елеонора Сливкова от Дирекция „Социални дейности” със съдействието на община Сандански.

Участници в концерта

В края на концерта тя каза мили думи за всички деца със специални потребности и за участниците, подкрепили каузата. От общинските съветници бяха забелязани сред публиката само Кирил Ханджийски и Костадин Станоев, както и юристът на ОбС Снежана Стоянова.