„Беласица” срещу „Пирин” (Разлог) без трима титуляри

Общо шест тренировки проведе наставникът на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” Саша Симонович за мача от 14-ия кръг за първенството на ЮЗ трета лига срещу „Пирин” (Разлог). Заниманията бяха много разнообразни, като се наблягаше очаквано на допуснатите грешки най-вече в мачовете, в които „Беласица” загуби незаслужено, надигравайки противника си. По всичко личи, че централният защитник Атанас Димитров, десният защитник Александър Смилков и диспечерът на отбора Симеон Бояджиев няма да бъдат на разположение на наставника си Саша Симонович за съботния двубой. Първите двама са все още с неизлекувани травми, а третият е наказан с лишаване от участие в един мач от ЗС на БФС за натрупани пет жълти картона. При това положение се очаква старши треньорът на петричкия тим да заложи на състава, който му донесе много радост и удовлетворение от играта, която показаха в изминалата събота на стадиона в Бистрица, побеждавайки местния „Витоша” с класически резултат 3:0.
„Трябва да вървим в посоката, в която тръгнахме в мача срещу „Витоша” (Бистрица). В никакъв случай не бива да подценяваме отбора на „Пирин” (Разлог), защото са добър отбор, изграден от добри и опитни футболисти. Тези, на които ще гласувам доверие, са длъжни да се раздадат докрай, да спазват тактическите ми указания, а нападателите да са с още по-точен мерник срещу противниковия вратар, както беше в изминалата събота. Има още много мачове до края на първенството. Ако продължаваме да играем така, както бе срещу „Витоша” (Бистрица), съм оптимист и се надявам до края на есенния дял на първо време да се озовем в таблицата там, където ни е мястото”, сподели Саша Симонович.
Очаква се пред вратаря Кирил Георгиев в защита да заемат местата си Атанас Чепилов, Валентин Костов, Мартин Русков, Аспарух Шамкалов, в халфовата линия Марти Таушанов, Иван Марчев и Кирил Киров и в нападение Живко Димитров, Патрик Попов и Йордан Тодоров.

Ташко СУЛЬОТОВ